Кои сме ние?

Силвър Проджект AД е финансова институция, регистрирана  по чл.3а от Закона за кредитните институции, която оперира в областта на потребителското кредитиране. Всички наши продукти и услуги може да откриете под марката Money+. Компанията ни предоставя набор от гъвкави решения за финансиране за всеки клиент – физическо лице, според нуждите и възможностите му.

Нашите потребителски кредити са разделени в следните категории: за гъвкави нужди, за дома и офиса, за рефинансиране на съществуващи кредитни задължения към други кредитори, за закупуване на стоки, при временно затруднение за упражняване на професията, за инвестиция в бъдещето, за спокойни старини и кредити за собственици на малък и среден бизнес.

Целта на нашия екип от финансови експерти е да предложи на всеки клиент професионален съвет и най-доброто решение за финансиране без излишни формалности. Ние държим на прозрачните отношения с нашите клиенти, като им предлагаме отговорно кредитиране.

Към момента разполагаме с мрежа от 24 уютни офиса, разположени на топ локации в 14 големи града. За улеснение, предлагаме и онлайн платформа за кандидатстване, която дава възможност за достъп на всички потребители до нашите продукти 24/7.

визия и мисия

Визия

Ние сме небанкова финансова компания, чиято цел е да подобри качеството на живот на клиентите, чрез улеснен достъп до финансови продукти, съчетан с последните технологични иновации. Ние искаме да заслужим лоялността на нашите клиенти, служители и партньори с персонално и искрено отношение.

Мисия

Ние работим в посока да превърнем дигиталните канали в реални ползи, които улесняват ежедневието на клиентите ни и спестяват излишно време и допълнителни усилия.

Ние искаме да превърнем Money+ в предпочитаната марка за финансови услуги на българския пазар, печелейки клиентите си с позитивно отношение, професионални съвети, доверие и честност.

нашите ценности

Гъвкавост

Винаги намираме персонално решение за клиента, защото имаме богато портфолио от услуги и продукти, съобразено с неговите нужди, планове и възможности, независимо от възрастта. Винаги сме адекватни и се адаптираме лесно към променящата се обстановка. Следваме новите тенденции и инвестираме във внедряване на иновации и технологии в нашия бизнес.

Лоялност

Открити  сме и прозрачни към клиентите в условията, които предлагаме при ползване на нашите услуги и продукти. Ние гледаме на отношенията си с тях в дългосрочен план. Държим отношенията с клиентите да се градят и развиват на основата на взаимно доверие.Клиентите трябва да знаят и чувстват, че винаги могат да се върнат при нас, ако имат нова нужда от финансиране и заедно ще намерим решение.

Лесно достъпни

Всеки, който има нужда от финансиране, има достъп до нашите продукти и услуги, независимо от пол, възраст и професия и независимо къде се намира 24/7. Нашата мрежа от канали (офлайн и онлайн) дава равен достъп на всички клиенти. Нашите продукти отговарят на техните различни нужди и възможности – всеки може да открие своя продукт или най-доброто финансово решение за себе си в точния момент.

Млади по сърце и душа

Не робуваме на разни клишета, ние искаме да сме различни и не се страхуваме да сме оригинални. Както нашите клиенти се променят и развиват постоянно, така и ние променяме, надграждаме и усъвършенстваме продуктите и услугите си, за да отговорим на техните очаквания. Харесваме модерното, искаме да го следваме и да го налагаме. Обичаме да се усмихваме и гледаме смело напред, затова караме и нашите клиенти да се усмихват и да бъдат позитивни към живота.

Приятелски настроени

Винаги се стараем да разберем от какво имат нужда нашите клиенти, за да им предоставим най-доброто решение. Ние сме на тяхна страна и имаме лично отношение към всеки. За клиента, Money+ е финансов приятел.